Ontdek PLUS

Carla Sakkers-Fritz

Kent 5 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Sakkers-Fritz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla Sakkers-Fritz heeft 3 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb op andere locatie gezeten van m'n 4e t/m 6e jaar.

  heb op andere locatie gezeten van m'n 4e t/m 6e jaar. Toen verhuisd en naar de Julianaschool gegaan.

  brandsma school, 1951

  In 1954 naar de Julianaschool Bussum overgegaan.

  In 1954 naar de Julianaschool Bussum overgegaan. Weet me nog wel h.e.e.a. te herinneren. Samen met Hetty van Santen, Joke Krab? en Thea?? op een foto in de kleuterklas waar we aan het "plakken" waren en alle drie een grote strik in ons haar hebben.

  Christelijk Instituut Brandsma, 1951

  Niet zo zeer favoriete, maar wel veel herinneringen! Directrice Hartsuiker!? Ook veel klasgenootjes en leerkrachten van toen weet ik nog wel te herinneren, alsook speciale gebeurtenissen! Woonde in Naarden en moest elke dag op de fiets naar school.

  Niet zo zeer favoriete, maar wel veel herinneringen! Directrice Hartsuiker!? Ook veel klasgenootjes en leerkrachten van toen weet ik nog wel te herinneren, alsook speciale gebeurtenissen! Woonde in Naarden en moest elke dag op de fiets naar school. Daar omkleden omdat een broek uit den boze was! Wat een tijd! Diverse vriendinnen gehad. Waar zijn jullie gebleven? We wonen inmiddels in Harderwijk en genieten van het "vrije" leven na een druk arbeidzaam leven!! en van onze 3 kleinkinderen.

  Christelijke Nijverheids Sc..., 1960