Ontdek PLUS

Britta Roos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Britta Roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Britta Roos heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dat is lang geleden! Meester Snijder en Meester van Zwol herinner ik me goed.

  Dat is lang geleden! Meester Snijder en Meester van Zwol herinner ik me goed. Meester Kuidersma ook trouwens alleen dan iets minder positief. Mijn vriendin was Willeke Hiemstra. Ik herinner mij ook Betty, Talja, Truus, Herman, Jos, Geoffrey. Leuke school. Jammer dat mijn ouders besloten een huis te kopen in de Drait en moest veranderen van school. Alhoewel dat natuurlijk achteraf allemaal erg meeviel en ook weer erg leuk was.

  Openbare School 3 / O.L.S. ..., 1974

  Ik deed de secretariele richting.

  Ik deed de secretariele richting. De stage periode bij de CCF is mijn favoriete herinnering. Ik weet ook nog goed dat de lerares Steno vaak overspannen was en soms uitspattingen had in de klas. Ik weet alleen haar naam niet meer. En we hadden een leraar engels die gebruikte Tabac Aftershave, toen vonden we dat heerlijk. Ik zat in de klas bij een Aukje en een Thea uit Kollum. Verder weet ik mij weinig namen te herinneren. Na het 2e jaar moest ik van school omdat we gingen verhuizen naar Noord Holland. In Alkmaar heb ik het laatste jaar afgemaakt.

  Middelsee College (nu Fries..., 1983

  Kwam hier als vreemde eend uit Friesland in het eindexamenjaar terecht.

  Kwam hier als vreemde eend uit Friesland in het eindexamenjaar terecht. Heb het examen helaas dat jaar niet gehaald. Heb dus 2 jaar over de 3e klas gedaan. Meneer van de Geer kan ik mij nog wel goed herinneren (Machineschrijven). In die klas zat 1 jongen (86-87) volgens mij heette hij Erwin. Verder kan ik mij weinig namen uit dat jaar herinneren. Uit het jaar 85-86 herinner ik me Monique Du Prie (zie ik nog wel, is een dorpsgenoot), Anne Wil Nannes uit Schagen (met de Berner Senner honden. Ik vond het nog zo vreemd toen ik op deze school kwam dat de meiden allemaal aan het sparen waren voor de Zantemer Kermis. In Friesland waren wij dat soort kermissen niet gewend. Nou inmiddels wel! Nu begrijp ik waarom ze daar zo naar uitkeken!

  de Waegh Gemeentelijke Econ..., 1985