Bianca Beek

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bianca Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Bianca Beek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb het maar een jaartje volgehouden, deed toerisme maar was meer steno en typen enzo.

  Heb het maar een jaartje volgehouden, deed toerisme maar was meer steno en typen enzo.... wel gelachen in Malgrat de Mar voor de rest niet zo veel herinneringen. Wel vaak expres de trein vanuit Haarlem missen en dan lekker koffie drinken met Stefanie en Lotty.

  2003, Bianca Beek

  Bij het lezen van alle berichtjes komt alles langzaam weer naar boven.

  Bij het lezen van alle berichtjes komt alles langzaam weer naar boven.. tekenen/kunstgeschiedenis op zolder en dan de grote map mee naar huis op de fiets, dat houten kastje van de concierge met roze koeken, het grote grasveld waar we zomers vaak softbal speelden, de weerribben waar we riet (of stro ofzoiets...) moesten opstapelen, en we hebben zelfs met de klas in de "club" gestaan! (maandblad bestaat niet meer...) leuke tijd met Anna, Lucy, Debby, Patricia en Else Marijke.

  2003, Bianca Beek

  De "kieteldood" die we kregen van meneer Freriks, het blokfluit spelen met de woensdagmiddag afsluiting en de weekafsluiting (met psalmenboek) en natuurlijk de tafeltennistafel in de aula, het schoolplein dat door Piet (man van juf van Eersel) beschilder

  De "kieteldood" die we kregen van meneer Freriks, het blokfluit spelen met de woensdagmiddag afsluiting en de weekafsluiting (met psalmenboek) en natuurlijk de tafeltennistafel in de aula, het schoolplein dat door Piet (man van juf van Eersel) beschilderd was. In de winter schaatsen op het schoolplein. Hele mooie tijd!!

  2003, Bianca Beek
  ?