Ontdek PLUS

Bert van den Heuvel

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert van den Heuvel heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kampweken

  Met twee klassen naar Ellecom en naar Giethoorn

  Ichthus College, 1959

  Ik sta ook vermeld bij Ichtus College, de latere naam van deze school.

  Ik sta ook vermeld bij Ichtus College, de latere naam van deze school. Hoofd was de heer de Vries (muziek). Leraren waren de heren Groen (handelsvakken), Magre (biologie,fysica), van der Kamp (wiskunde), van der Poel (frans), Dorrestein (tekenen), Rijnbach (gymnastiek),Egberts(duits), Juf Schut(engels), juf Langeler (duits), heer de beer (aardrijkskunde). De eertse drie jaren zat de school in bij de lagere school aan de beatrixstraat, het laatste jaar aan de westersingel.Fysica en biologie werden gegeven in een noodgebouw aan de geerseweg.Tijdens de fietstocht van de enen lokatie naar de andere tussen vakken werd de gedachte geboren om klassikaal te spijbelen omdat het mooi weer was. De straf was een paar weken de vrije dinsdag- en donderdagmiddagen op school komen huiswerk maken. Heimelijk verliefd op riet van ravenhorst uit woudenberg.

  Hervormde Mulo, 1959

  Ik ging om met jan demoed, anton van schuppen, gijs van de beld,jan davelaar en evert van hardeveld(+ in 2006).

  Ik ging om met jan demoed, anton van schuppen, gijs van de beld,jan davelaar en evert van hardeveld(+ in 2006).Meisjes waren eefje diepeveen, janny de bruin, riet ravenhorst. (Leraren waren Groen, Van de Poel, Juf Schut,Juf Langerer, Egberts,Magre, Van de Kamp, Dorrestein, De Beer en uiteraard het hoofd De Vries.

  Ichthus College, 1959