Bert Bosboom

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Bosboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Bosboom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een echte jongensschool; je mocht niet eens naar de meiden kijken als ze kwamen gymen.

  Een echte jongensschool; je mocht niet eens naar de meiden kijken als ze kwamen gymen. Het speelkwartiertje werd altijd uitbundig benut met allerlei (volks)spelletjes; bij regen met zijn allen onder het afdak. Zwemles in het buitenbad, brrrrr. vaak omgedraaid omdat het water te koud was. Toch een mooie wandeling gehad. Grote klassen onder leiding van juffrouw Sterken, van der Eerden, meester Langermans, de Bruin, van Veen en Simons. Katechismus van de kapelaans en misdienaartje spelen in de Johanneskerk. Na de zoemer opstellen in rijen en geordend naar binnen; corrigerende tikjes werden met enige regelmaat uitgedeeld. Fijne tijd gehad.

  St Josephschool, 1961

  Rector Hamel zwaaide de scepter, geen spijkerbroeken toegstaan en meisjes geen al te korte rokjes (jammer).

  Rector Hamel zwaaide de scepter, geen spijkerbroeken toegstaan en meisjes geen al te korte rokjes (jammer). Toen nog een klein schooltje (500 lln?). Nog onderwijs gehad in noodlokalen, later een mooie nieuwbouw gekregen. Strak geregeld schoolleventje, Veeeeeel vakken maar ook lekker veel gym. Mooi waren de schoolfeesten!! Bleef dan overnachten bij familie Hazenberg (de bakker!) Via de school aan het honkballen geslagen, het huis van de familie Denteneer was bijna een clubhuis! Geweldig geëngageerde man (en gezin!)

  Jacob Roelandslyceum, 1967

  Veel omgang met Pieter Tuns, Rob Walraven, Huub Hendriks, Co van Wijk (overl.

  Veel omgang met Pieter Tuns, Rob Walraven, Huub Hendriks, Co van Wijk (overl.) en Joop Nooren. Veel lol en trammelant geschopt.

  Bracbant havo, 1972

  ?