Bernard Nijssen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernard Nijssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernard Nijssen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de jaartallen ben ik niet geheel zeker.

  Van de jaartallen ben ik niet geheel zeker. Heb er eerst muzikale basisvorming gedaan en vervolgens 2 jaar hobo. Ik vond het altijd leuk om naar dat prachtige oude "buiten" te gaan maar dreef mijn docenten in die tijd tot wanhoop.Van degene die het het langst met me uithield kan ik me de naam gewoonweg niet herinneren. Gaf hoboles (dhr Kooter???).

  Muziekschool Beverwijk, 1964

  Het was een post HBO van één jaartje.

  Het was een post HBO van één jaartje. En wat voor jaar!

  Leidse Hogeschool, 1994

  De "SAR" verzorgde de docentenopleiding verpleegkunde.

  De "SAR" verzorgde de docentenopleiding verpleegkunde.Het was in mijn beleving destijds een tamelijk anarchistisch bolwerk waar de studenten bij tijd en wijle besloten wat er wel en niet gebeurde. Waar in opleidingen nu een enkel rollenspel wordt getolereerd, werden er destijds "trainings kampen onder de moerdijk" georganiseerd met diep en vergaande trainingen waar sommigen beslist niet ongeschonden uitkwamen. Desalnietemin was het toch een leuke ervaring. Namen van docenten herinner ik me niet meer. Hebben dus waarschijnlijk niet heel veel indruk gemaakt.

  Sociale academie Rotterdam, 1979