Ontdek PLUS

ben velthove

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ben velthove en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ben velthove heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bij het eindexamenfeest had ik van de amanuensis een beetje picrinezuur gehad in een reageerbuisje.

  Bij het eindexamenfeest had ik van de amanuensis een beetje picrinezuur gehad in een reageerbuisje. Af en toe hier en daar een druppeltje in degang. Swank helemaal over de rooie. Ik werd er zo tusswenuit gehaald, M'n duim, waarmee ik het buisje dichthield stonk nog 3 dagen een uur in de wind. Een keer als Devel devils op het tweedaags schoolfeest in de Vonkenberg opgetreden. Mooie tijd gehad!

  Develsteincollege Vmbo, 1969

  Dhr.

  Dhr. Kattenberg die indringend kon vragen: "heb jij rrrrrotjes"? De gymles bij Brassien (Daar heb ik leren basketballen) vond ik gaaf. Apenkooien etc. Klasgenoten waren o.a. Lucy Koorevaar, Wil van der Linden, Jan Vermeulen (z'n vader was leraar) ? Korporaal, Henk Weekhout, Wim Molenaar.

  Balthazar Lydiusschool voor..., 1964

  weinig, echt leuk was het niet, vond ik.

  weinig, echt leuk was het niet, vond ik. De reis (per fiets) naar Domburg heb ik ook gemaakt. Viel wel mee hoor, drie keer met de pont een flink stuk. Verder een schoolreisje naar Schiphol met de gebruikelijke klassefoto onder een vliegtuig.

  Ds G H Kerstenschool, 1958