Ontdek PLUS

Bart van der Voort

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart van der Voort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart van der Voort heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij meester Willem van Koppenhagen (geen idee of de spelling klopt, het is ook alweer enige tijd geleden) levendig voor de geest halen.

  Ik kan mij meester Willem van Koppenhagen (geen idee of de spelling klopt, het is ook alweer enige tijd geleden) levendig voor de geest halen. Ik heb hem in groep 4 en 8 gehad. Hij was naast zijn werk als leraar verslaggever en speelde gitaar. Enne... ik ook. Ik ben eigenlijk vrij plotseling met mijn ouders naar Alkmaar verhuisd, na 1 jaar Liemers College, maar denk nog wel eens aan mijn tijd op Het Tweespan. In ieder geval een school die in mijn beleving lekker kleinschalig en gezellig was. Het lijkt me leuk om weer eens met klasgenoten van toen in contact te komen.

  't Tweespan, 1985