Ontdek PLUS

aukje van derwal

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aukje van derwal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  aukje van derwal heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf hettema en juf ??? Juf Hettema had een daf (in de tijd van de kindermeelokker in een groene daf) Daar was iedereen bang voor; ik herinner me niet wat de aanleiding daarvoor is geweest.

  Juf hettema en juf ??? Juf Hettema had een daf (in de tijd van de kindermeelokker in een groene daf) Daar was iedereen bang voor; ik herinner me niet wat de aanleiding daarvoor is geweest. de immense zandbak heeft ook op mij grote indruk gemaakt. de lucht van het zand ...

  Boartlik Begjin, 1962

  leraren/leraressen uit deze periode: Engels, Twijnstra -- Duits, Bouma -- Frans, Bultstra en Van der Molen (bijnaam: pukkie) -- Gymnastiek, Tak -- Biologie en Scheikunde (geweldig, wat spannend elke keer.

  leraren/leraressen uit deze periode: Engels, Twijnstra -- Duits, Bouma -- Frans, Bultstra en Van der Molen (bijnaam: pukkie) -- Gymnastiek, Tak -- Biologie en Scheikunde (geweldig, wat spannend elke keer. en maar hopen dat het weer mislukt) Schootstra -- Tekenen, Stauwe(?) -- Wiskunde, Landman en Rechts --

  Willem Frederik, 1970