Arno Verhey

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arno Verhey en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arno Verhey heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel herinneringen heb ik niet aan deze school.

  Veel herinneringen heb ik niet aan deze school. Zat er maar een paar maand op, kwam vers uit Nieuwegein en kwam in het oosten wonen. Pffff wennen hoor. Kan me nog wel herinneren dat Benno Elderman me een schop wilde verkopen, en dwars door de muur heen ging hahahaha. Hoe heette die leraar ook alweer..... Wentink??

  de Condor, 1983

  Tal van leuke herrineringen.

  Tal van leuke herrineringen. Kom nog wel regelmatig mensen tegen die ik dan jaren niet gezien heb. Altijd wel leuk.Veel bijzondere leraren. Om er een paar te noemen: Kiers, Molewijk, Herkert, v.d Wedde en degene die mij het meest bij blijft. De congierge Joly die ik nog regelmatig tegen kom.

  Martinetschool/MULO (zie oo..., 1984

  Het is eigenlijk al zo lang geleden maar kan me nog zoveel herinerren.

  Het is eigenlijk al zo lang geleden maar kan me nog zoveel herinerren. Eigenlijk al mijn klasgenoten wel en de leraren. Juf Ina, Juf Mies, frits Hagmeyer, Otto Staal, Joop de Goede pffffff waar blijft de tijd. averheyapuhstaartjeplaneetmaardanopzijnengelspuntmocmaardan andersom.

  Lucas RK, 1977