Ans Ochman

Kent 19 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans Ochman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ans Ochman heeft 4 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij was mijn schoolperiode van 1964 t/m '70.

  Volgens mij was mijn schoolperiode van 1964 t/m '70. Ik sta op de communie/klassefoto nr 3 uit 1967/68. Dhr. Kingma was toen directeur van deze school en in de 4e klas was een leraar die volgens mij Koekoek met zijn achternaam heette. Ik weet me nog te herinneren dat er in de 5e klas een leraar was die zijn ring omdraaide als je een draai om de oren kreeg, die voelde je dan dubbel zo hard omdat er een of andere scherpe steen in die ring zat. Mijn broers Adrie (geb. 1956) en Leo (geb. 1955) hebben hier ook op school gezeten. Enkele namen die mij te binnen schieten zijn: Marita IJland, Hannie, Gerda, Trees Schopman, Jan Loohuis, Bert Helligers, Wim Helligers, Hans Davina en Anne (achternaam weet ik niet). Verder weet ik op dit moment direct geen namen te vermelden.

  Franciscusschool, 1964

  Ik zat van 1970 t/m/ '74 op deze school en sta dan ook op de examenklasfoto '73-'74.

  Ik zat van 1970 t/m/ '74 op deze school en sta dan ook op de examenklasfoto '73-'74. Ik heb mijn plek op de foto aangeklikt en hoop dan ook dat alles goed is doorgekomen bij de beheerder. Het is wel geweldig weer eens die foto met alle toenmalige klasgenoten terug te zien. Ergens moet bij mij ook deze foto nog liggen, maar waar?? De gezichten zeggen me wel wat en sommige namen die erbij staan ook maar andere namen kan ik niet goed bedenken. Het zal wel weer terugkomen. Verschrikkelijk hoe ik er uitzie! Maar toen was dat heel normaal. Leraren uit die tijd: Jantje Loohuis voor biologie, mw. Heinink (Piemelientje) Engels, hr. Heinink (Piemeltje) Duits, hr. Bartelink (?) aardrijkskunde meen ik me te herinneren.

  Plechelmus Mavo, 1970

  Hier heb ik de opleiding kinderverzorging gedaan.

  Hier heb ik de opleiding kinderverzorging gedaan. Mijn nicht Helma zat 1 jaar hoger en wij moesten voor hun klas het afscheid organiseren d.m.v. een toneelstuk. Daags voor de voorstelling heb ik mijn enkel verzwikt op de markt. Niet echt goede herinneringen aan deze opleiding, daarna ook niet veel meer mee gedaan.

  Mater Dei, 1974