Anoeska Sital

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anoeska Sital en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anoeska Sital heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vriendinnen waren Nalinie, Rina en Gita.

  Mijn vriendinnen waren Nalinie, Rina en Gita. Ik ging ook erg vaak met Frits Panday om (nog steeds af en toe). Met meneer Verhoeve was echt altijd lache.Het was wel een stoere tijd veel meegemaakt!!!

  Thorbecke Lyceum Vwo/Havo, 1992

  In de 1e MBO - administratie Zuster Hennekeplein zat ik met Gita, Nelson, Amit, Olivia, Fairuz, Karin in de klas.

  In de 1e MBO - administratie Zuster Hennekeplein zat ik met Gita, Nelson, Amit, Olivia, Fairuz, Karin in de klas. Daarna ging ik richting secretarieel toen zat ik met Gaytrie,Angelique, Vivian, Lily, Dilma,Martine en Martine, Vanessa en Samantha in de klas. Waren echt wel leuke tijden!!!!!!!!

  G.K. van Hogendorp Scholeng..., 1996

  Op de kleuterschool zat ik bij Juf Edith in de klas, zij was zo lief en zo mooi.

  Op de kleuterschool zat ik bij Juf Edith in de klas, zij was zo lief en zo mooi. Daar zat ik met Sabine, Sarika en Sandra in de klas...we werden echt dikke vrienden. Ik zat ook met Marlon, Krishna, Alberto, Jan en Jantje, Nuratin, Paul, Peter, Dion, Emiel,Judith, Natalie, Maaike, Ophrah in de klas maar dat was in groep 8!! Mijn broertje Ashwin Sital zat er ook op school! Dit waren echt hele leuke tijden!!!!!!!!!!!!!! Groetjes aan alle juffen en meesters!

  Jan Antonie Byloo, 1984

  ?