Annette Hindriks

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette Hindriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette Hindriks heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de lagere school af ging ik naar de huishoudschool.

  Van de lagere school af ging ik naar de huishoudschool. Ik herinner me ook meester Hoogvliet en een hele lieve blonde juffrouw waar we wassen geloof ik van kregen. 1x in de week gingen we inderdaad naar Rotterdam om te koken, daar herinner ik me nog ene juf Scheurwater oeps zal maar niet zeggen hoe ik daar over denk. Erg was het toen de school afbrandde al heb je daar als kind niet heel veel erg in. Dat we naar de LTS gingen aan de Hoefsmidstraat was natuurlijk heel interessant. Van de begin periode heb ik niet veel namen weer, wel zie ik een bekende staan maar die zat later op school nietwaar Dita en de tweeling Nelleke en Anneke v.d. Ree ken ik ook nog, die zaten later ook op handbal bij tediro.

  johannes drost, 1971

  Ik zat op deze school maar veel kan ik mij daar niet meer van herinnneren.

  Ik zat op deze school maar veel kan ik mij daar niet meer van herinnneren. Ik heb nog een foto waar ook Fransje v.d. Heide op staat en waar ik in het zand speel. Wat er nog wel weer boven komt is dat er altijd zo'n aparte lucht in die school hing of dat nu door de houten vloer kwam weet ik niet, maar ik vond altijd dat het stonk. Ik zal proberen de foto op de site te zetten.

  openbare kleuterschool de W..., 1962

  Ik heb van 1971 tot 1976 op deze school gezeten.

  Ik heb van 1971 tot 1976 op deze school gezeten. Wij kwamen van de J. Drost school af die is toen afgebrand, was in die tijd wel spanned dat je op een school kwam waar alleen maar jongens les hadden. Juffr. Busser en meester de Vlieger ken ik nog had je ook niet nog een brombeer Blommenstein of zo die was echt geliefd maar niet heus. Aan het handwerkuurtje had ik een bloedhekel en gym vond ik altijd leuk bij juf Michels.Ik heb nog een klassefoto ui 72 ik probeer hem op de site te zetten. Mijn vriendinnen waren toen Anita v.d. Lusdonk, Trudy v.d. Lusdonk, Annemieke Kouveld en Marja Viveen zie ik ook nog staan. Leuke tijd was het. Ik kwam al een heleboel bekende namen tegen bij het bekijken Aart van Rumpt, Ed & Wim Nachtegaal en noem nog maar een paar, leuk om te lezen. Ik ben te bereiken via wurmo001@versatel.nl

  7e Technische school, 1971