Bekijk het volledige profiel van Annemieke lammers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Annemieke lammers heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb maar iets meer dan een ...

Ik heb maar iets meer dan een jaar op deze vhbo opleiding gezeten. Herinner me ook niet zoveel namen meer. De enigen die ik nu weet zijn : Margo van Polanen, Jan de Bruin, Theo? Marcel? Kees (uit Middelharnis geloof ik) en Romeo Botse(de boxer). Het ging me allemaal een beetje boven m'n pet en ben als tandartsassistent gaan werken. Herinner me dhr. Boekhoud,een zeer strenge franse lerares en een leuke geschiedenisleraar, maar die namen ben ik echt kwijt. Jammer!

2007, Annemieke lammers

De eerste vier jaar vond ik ge...

De eerste vier jaar vond ik geloof ik niet zo leuk. Wat me heel erg is bijgebleven is de vijfde klas met meester Berendes en z'n gitaar. Het was altijd hard werken zodat er tijd overbleef om te zingen. Heel gaaf!( niet dat ik heb leren zingen!) Meester Gerritsen was ook aardig. Maar om nou te zeggen: ik zou t allemaal nog eens over willen doen"Nee! Ik geloof niet dat ik echt vaste vriendinnen of vrienden had. Een aantal jaar geleden was er een reunie en dat vond ik toch wel erg leuk. Ik herinner me Karin Hanselman, Irma?, Robbie Briegoos, Robin Brown, en Boy (die ik ook in deze lijst zag staan), Tonnie. Ik heb nog een map met alle pasfoto's uit de vijfde klas en daar staan alle namen bij.

2007, Annemieke lammers

Ik herinner me de namen: Cora ...

Ik herinner me de namen: Cora de Jeu, Petra de Jong, Reina Tuinman, Brigitte ?, Leidi Huisman, Sylvia? Corrie Neeleman. Mijn favoriete leraar was Jansen. Huisman was ook erg leuk. Veerman minder en Grosheide, de directrice was gewoon eng! Wolse van engels was streng en Haaksma van handarbeid een muts. De tekenjuf las altijd voor en dat was fijn want ik kon niet tekenen!

2007, Annemieke lammers
?