Bekijk het volledige profiel van Annemieke Koezema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Annemieke Koezema heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een paar intensieve jaren, maa...

Een paar intensieve jaren, maar absoluut een goede keus. Het was rommelig tijdens de opleiding omdat de structuur veranderde, maar het was toch een leuke tijd. Veel opgetrokken met Ester Kwantes, Petra Wisse en Tjomme Wynia. Met Franscesca Pia heb ik ook veel gekletst in de tijd dat ik nog in de flat woonde.

2007, Annemieke Koezema

We hadden een hele ondernemend...

We hadden een hele ondernemende klas en wat me bijstaat is dat we elk jaar een muziekleraar hebben "versleten". Ook de coupertest van dhr. Tak staat me nog bij, vreselijk vond ik dat:-) Ik denk dat vooral Bootsma (geschiedenis en economie) het wel zwaar had in de groep. Plat-vis herinner ik me ook nog, Jelma zat naast me in de engelse les en meneer Plat was wel gecharmeerd van Jelma.... De snor van meneer Beek kon goed trillen...serieus blijven of streng zijn viel voor hem niet mee in onze groep. We hebben heel wat afgelachen...maar als ik terug kijk zou ik niet graag in de schoenen van de leraren hebben gestaan...

2007, Annemieke Koezema

Ik heb twee kleuterjaren bij j...

Ik heb twee kleuterjaren bij juf Holwerda gezeten en herinner me dat mijn zusje altijd bofte met de trouwerijen van de verschillende juffen, die feestjes heb ik gemist:-) De kinderboekenweken staan me goed bij, voorlezen in een andere klas, over Pinkeltje bijvoorbeeld, erg leuk. Ook de laatste schooldag, verkleed en pannekoeken eten in de klas staan me nog bij.

2007, Annemieke Koezema
?