Annemiek Schuch

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemiek Schuch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Annemiek Schuch heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Toen ik naar deze school ging was het nog een kleuterschool.

  Toen ik naar deze school ging was het nog een kleuterschool. Ik zat bij juffrouw Bongers (weet ik eigenlijk niet helemaal zeker meer) in de klas. Mijn vriendinnetje was Carin Jansen. Op de foto zitten we naast elkaar (de een kijkt nog zieliger dan de ander).

  2004, Annemiek Schuch

  Ik kwam in de 2e klas op school en bleef ook gelijk zitten.

  Ik kwam in de 2e klas op school en bleef ook gelijk zitten. School interesseerde me nauwelijks en eigenlijk heb ik alleen maar vervelende herinneringen aan deze school en aan een aantal van de docenten, die eraan verbonden waren, met uitzondering van Ad Vaessen, leraar Duits, die ons, toen nog zeer pril, vaak blozend de beginselen bij trachtte te brengen van de Duitse grammatica. Ik was dolblij dat ik er in 1971 na het behalen van mijn diploma voorgoed vanaf was. Soms droom ik nog weleens dat ik mijn examen over moet doen en dan word ik badend in het zweet wakker...!!!!

  2004, Annemiek Schuch

  Ik heb maar 1 jaar op het Rembrandt gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op het Rembrandt gezeten. Ik bleef zitten met 2 vieren voor wiskunde en ben toen naar de Louise de Coligny overgeplaatst omdat ik zo'n uitgesproken 'A' leerling was. Dat ene jaar op het Rembrandt was mijn leukste middelbare schooljaar. Mijn favoriete leraar was Charité voor geschiedenis. Soms kom ik hem nog weleens tegen bij Albert Heijn..... Bij v.d. Zee, 'Thijs', voor aardrijkskunde kwamen de kikkers in de klas en in het emmertje water (waar de spons in hoorde). Marijke Stokking was mijn vriendin. Ik kwam Marijke ergens in de jaren 80 nog een keer tegen in een vliegtuig. Ze werkte als stewardess omdat ze toen geen droog brood kon verdienen als fysiotherapeut.

  2004, Annemiek Schuch
  ?