Annemarie de Boer

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemarie de Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemarie de Boer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het optreden van 'Kate Bush' (Francoise .

  Het optreden van 'Kate Bush' (Francoise ...) tijdens muziekles, dat zie ik nog voor me als Kate op de radio is. Meneer De Wolff met het schuim op zijn mond (de arme man) en wij met regenjassen en paraplu's aan in de klas. De schoolfeesten met het labamba-gedoe, wat was het allemaal spánnend!

  Casembroot mavo, 1979

  Mijn schooljaren op de Wegwijzer waren geen onverdeeld genoegen, ik werd nogal eens gepest door medeleerlingen.

  Mijn schooljaren op de Wegwijzer waren geen onverdeeld genoegen, ik werd nogal eens gepest door medeleerlingen. Maar, waar je niet dood aan gaat, dat maakt je sterker! En dat is in mijn geval zeker waar :)

  De Wegwijzer, 1975