Annelies Kolenbrander

Kent 9 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Kolenbrander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Kolenbrander heeft 6 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb eigenlijk geen herinneringen meer aan deze school, te lang geleden.

  Ik heb eigenlijk geen herinneringen meer aan deze school, te lang geleden. Wel vond ik in een fotoalbum een foto van de klas waarin ik heb gezeten. Één naam weet ik nog, dat is de naam van de "juffrouw".......: Scholten.

  (De)Goudvink, 1964

  Diverse leerkrachten meegemaakt op deze school: mw Troost, mw Hemmers en de heer Mittelmeijer.

  Diverse leerkrachten meegemaakt op deze school: mw Troost, mw Hemmers en de heer Mittelmeijer. De beste herinneringen komen bij mij uit de 6e klas, 6A om precies te zijn. We hadden in dat jaar een "Vondel klassen toernooi" waarin we met verschillende soorten sporten tegen elkaar streden. Wij als klas 6A waren aan het eind van het toernooi algemeen toernooi winnaar en dat vergeet je natuurlijk niet zo snel! Enkele namen uit deze klas zijn: Ismay Brassinga, Ellen vd Zande, Sandra Ehrhardt, Jolanda Vergalen, Marco vd Rijst, Arend Teters en Robert de Ruyter. Het schoolreisje ging naar de provincie Zeeland in de jeugdherberg "de Beer". Onze afscheidsavond was op 27-6-1972. De musical "de tijdmachine van professor Knap" stond als hoofdact op het programma!

  Joost van den Vondelschool, 1966

  In 1972 kwam ik op de Gerrit van der Veenschool terecht in klas 1F.

  In 1972 kwam ik op de Gerrit van der Veenschool terecht in klas 1F. Onze klasseleraar was Dhr Mekking. Enkele namen uit deze klas zijn: Francis v Scherpenzeel, Astrid Hoek, Linda Verheijden, Mario Haanstra, Janneke Post, Frankie la Rondelle en André Siliakus. Grappig was het dat ik Astrid Hoek tijdens mijn werk op het postkantoor Reigersbos nog wel eens aan de balie heb gehad. Ook heb ik een foto van klas 2c uit 1973. Een stel pubers met lang haar, onverschillig en truitjes laag over laag, het zal de mode wel zijn geweest. Leraar Verberk staat erop en ook Gerritsen (wiskunde??). Een aantal namen uit deze klas zijn: Edith Bustamente, Alex Bourtin, Titia de Klerk, Sandra Hardonk, Andrea Klootwijk (absoluut mijn beste vriendin toen!), Andy Hassoldt en Kita Hoogkamer. Een jaar later in de 3e klas gingen we op werkweek naar Luxemburg en dat vond ik zo geweldig dat ik maar bleef zitten en zodoende het volgende jaar nogmaals naar Luxemburg kon! In 1977 heb ik met een her mijn diploma gehaald.

  Gerrit van der Veen school, 1972