Anneke Temmen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Temmen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Temmen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de trouwerij van juffr.

  de trouwerij van juffr.de goede en het schoolreisje met de tram naar diergaarde blijdorp en niet te vergeten juffr. schimmer en dat ik op mijn 5e verjaardag van ons huis op groenehilledijk 466c naar school mocht op mijn nieuwe step en recht voor de school in n plas water viel. kleuterschool ''de maretak'' heette de school destijds.

  Openbare Kleuterschool de G..., 1961

  nee, dan dhr.

  nee, dan dhr.v.rhee met zn muziekles en altijd zn vak.foto s van (alleen maar) vrouwen in bikini s.

  Middebaar Beroepsonderwijs ..., 1973

  bekende namen voor mij zijn:peggy lapod,ineke brouwer,jan hoek ,nelleke bergwerf,lennie ?,cynthia en gino de fretes, marianne de groot en dr zusje,dorrie de joode , selma schreuders, rietje v/d sluis,vera bekker, edwin en aldo yin, astrid broekhuizen,lili

  bekende namen voor mij zijn:peggy lapod,ineke brouwer,jan hoek ,nelleke bergwerf,lennie ?,cynthia en gino de fretes, marianne de groot en dr zusje,dorrie de joode , selma schreuders, rietje v/d sluis,vera bekker, edwin en aldo yin, astrid broekhuizen,lilian amsterdam, rob spek, janet ?,enz.

  Prins Willem Alexanderschool, 1967