Ontdek PLUS

anmara kuitert

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anmara kuitert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anmara kuitert heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heel veel fietsen, zomer's en 's winters!! noodgebouw als dependance van het Ichtus, tropenrooster zodat wij öp tijd thuis konden zijn.

  heel veel fietsen, zomer's en 's winters!! noodgebouw als dependance van het Ichtus, tropenrooster zodat wij öp tijd thuis konden zijn. veel kinderen van buitenaf, 's winters schaatsen op de Drait en zomers er in zwemmen. Heelijk buiten gevoel!!

  Andreas College, 1975

  geweldige tijd in de Martinihal, in de kelder en lokalen bovenin.

  geweldige tijd in de Martinihal, in de kelder en lokalen bovenin. Bobo´s kijken die naar de Martinihal gingen, beunen in de hal. Kookles van Boelens met z´n steak Mozambiq, op kamers in Groningen, verkering met Gaayo en nog steeds getrouwd met hem! studiereizen naar Frankrijk, of de brouwerij, geweldig. Veel stappen in Groningen, geweldige tijd. Nora van Belkum, Eva Alberts (waar ben je toch) maar ook Karen Bos, Erwin Breckhof, Martin ?, Tineke die altijd 10-en haalde, zoveel anderen ook nog. Frans van Wolbers, jeetje, en recht van tja hoe heet hij ook alweer....Economie van Walda en Kamminga directeur....

  Middelbare Hotelschool, 1981

  van klas 2 t/m klas 5 met meester henstra, ook nog meester bosma, erg leuk en daarvoor de juffen, de namen ben ik even kwijt.

  van klas 2 t/m klas 5 met meester henstra, ook nog meester bosma, erg leuk en daarvoor de juffen, de namen ben ik even kwijt.wij kwamen hier als import en zijn dat helaas gebleven. mijn moeder gaf ook nog 1 jaar les, maar had het snel bekeken. ben het laatste jaar naar een andere school gegaan, meester lindeboom was niet onze favoriet.... ik herinner me vooral annelies, mijn grote vriendin, nog steeds! en gotien sipma, lydia tuijnman, bernard v.d. wal van de drogist, greetje blom, peter v.d. wal, wiebe van zwol, tjonge, vooral zwemles ´s ochtends voor schooltijd was een ramp, veel knikkeren op het plein, en stiekum beuktabak roken in het fietsenhok met lydia....we woonden er vlakbij, hornstrasingel. hele onbezorgde tijd, maar ik was dan ook niet een erg opvallend, uitbundig kind.

  Openbare Basisschool De Tille, 1970