Bekijk het volledige profiel van Ankie van den Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Ankie van den Berg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

In de 2e klas kwam ik op deze ...

In de 2e klas kwam ik op deze school. Moerwijk was net gebouwd en er was nog geen eigen rk school. We hadden les van zusters van de Troelstrakade (klooster) en van onderwijzeressen. Ik herinner me zr. Michelle (3e en 5e klas) en zr. Servula voor handwerken. In de 4e zat ik bij juffr. van Marrelo. Klasgenootjes waren Annemieke Prins, Anneke Badoux, Sytha Besseling, Elske van Gils, Tineke de Kruijff, Rietje Peters, Elly van Doeveren, Josee Palstra, Lucia van Bergem, Ellie van Rooijen (ze hebben in mijn poesie-album geschreven. Ik herinner me nog dat we van zr. Michelle liedjes leerden uit de bundel Nederlands Volkslied (Ned. liederen en canons). Zij begeleidde deze met de viool. Witte plastic "slabbe" naar achter, zakdoek in de hals en spelen maar. Ik vond dit erg interessant. Mijn broers zaten een etage hoger in hetzelfde gebouw en kregen les van de fraters van Tilburg.

2009, Ankie van den Berg

Ik zat 2 jaar op deze school. ...

Ik zat 2 jaar op deze school. Toen verhuisden we naar Den Haag. Mijn broer Kees zat ook op deze school.

2006, Ankie van den Berg

Ik zat in de 5e klas bij juffr...

Ik zat in de 5e klas bij juffr. van der Voort, in de 6e bij juffr. Groenendijk. Ik had een vriendin, Mary Wijnman. Ze zat bij juffr. Dietz. Janny Korte zat ook bij mij in de klas. We deden op de laatste schooldag een spel dat heette cache-cache, een soort verstoppertje door de hele school.

2004, Ankie van den Berg
?