Anke Lensen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke Lensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Anke Lensen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Pff 1 jaartje Kunst&Amusement was eigenlijk al teveel op deze school!!! Wel gelachen daar!! De opleiding stond nog in de kinderschoenen en dat was duidelijk te merken grr.

  Pff 1 jaartje Kunst&Amusement was eigenlijk al teveel op deze school!!! Wel gelachen daar!! De opleiding stond nog in de kinderschoenen en dat was duidelijk te merken grr...

  2006, Anke Lensen

  Aiaiai.

  Aiaiai.... Die uren die ik al op school moest zijn heb ik geloof ik allemaal gemist?!?! Jef is eigenlijk de enige die me is bijgebleven en natuurlijk onze charmante aardrijkskundedocent!!

  2006, Anke Lensen

  Owjee!! Echt veel te veel om op te noemen!! Annemiek van de bieb, London, OBC-festival, brugklaskamp, brugklasconcours, de goede band met alle leraren, vooral Maatman, Berns en Mellie!! Als ik nu terugdenk heb ik daar echt een geweldige tijd gehad alleen

  Owjee!! Echt veel te veel om op te noemen!! Annemiek van de bieb, London, OBC-festival, brugklaskamp, brugklasconcours, de goede band met alle leraren, vooral Maatman, Berns en Mellie!! Als ik nu terugdenk heb ik daar echt een geweldige tijd gehad alleen zag ik dat toen nog niet zo in! Wat heb ik daar gelachen zeg!! GEWELDIG!!

  2004, Anke Lensen
  ?