Anke deJong

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anke deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anke deJong heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar een half jaar op deze school gezeten nadat ik na de kerst uit Aruba terug kwam.

  Heb maar een half jaar op deze school gezeten nadat ik na de kerst uit Aruba terug kwam. Kon het niet erg vinden hier en ben na de zomervakantie in Hoogland op school gegaan waar wij op dat moment woonden.

  de schakel, 1974

  In Mijn tijd was de naam nog Frederik Muller Akademie afd.

  In Mijn tijd was de naam nog Frederik Muller Akademie afd. Bibliotheekopleiding. Heb de opleiding Assistent Bibliothecaris gedaan en daarna de richting bibliotheek en documentatie (BD). De opleiding zelf vond ik niet zo leuk, de sfeer en de groep wel. Zit nu nog steeds in het bibliotheekvak (gezondheidszorg) Heb de opleiding agerond in 1984 en ben direct gaan werken. Kan me weinig namen meer herinneren, alleen Antoinette Clay.

  Instituut voor Media en Inf..., 1981

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Namen die ik me nog kan herinneren: Wout Raadgers, Ingrid van Sichem, Wanda, maar er zijn er vast nog meer. Vriendinnen met Ada Ots, Eline verschoor, Saskia van Bennekom (hiermee heb ik nog steeds contact) en Annemarijke Spaans. Ik kwam pas in de tweede klas en heb de Havo gedaan. Kan me nog herinneren Koekoek, Kupers, Peijsel, Grotendorst en Schaap of schaapje (bijnaam van leraar geschiedenis) herinneren. Heb daarna samen met Peter? en Cees (of Kees) de Frederik Muller Akademie in Amsterdam gedaan.

  JOCO (Johannes College), 1977