Ontdek PLUS

Anja Van der Ven

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Van der Ven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Van der Ven heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nog niet zo lang geleden natuurlijk.

  Nog niet zo lang geleden natuurlijk. Op deze school heb ik in deeltijd de opleiding HBO-Maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan. Daarnaast werkte ik fulltime als WVG consulent bij de gemeente Heerlen en later bij de gemeente Heel. Ik ben begonnen bij de Hoge school katholieke leergangen welke na een fusie Fontys hogeschool werd in ons examenjaar. Er waren veel bekende docenten van de MBO sd. Met een aantal mede studenten heb ik nog contact, maar vooral met Ilona van Leeuwen-Luttgen. Het was een gezellig clubje en ook hier heb ik veel geleerd en meegemaakt. Een geweldige tijd!

  Fontys Hogeschool Sittard , 1999

  Ik heb een hele fijne tijd meegemaakt op deze school en ik heb er twee goede vrienden aan overgehouden, Roy Gelissen en Nick Borjans.

  Ik heb een hele fijne tijd meegemaakt op deze school en ik heb er twee goede vrienden aan overgehouden, Roy Gelissen en Nick Borjans. Ik heb een enorme persoonlijke groei meegemaakt en geleerd mijn eigen keuzes te maken en meer afstand te nemen van mijn familie, anders zou dit niet mogelijk zijn geweest. Ik heb de opleiding in deeltijd gedaan naast mijn fulltime baan bij de gemeente Heerlen. Een erg leuke en vruchtbare tijd.

  Katholieke Leergangen MBO-SD, 1995

  Ik heb fijne herinneringen aan de basisschool.

  Ik heb fijne herinneringen aan de basisschool. Ik was toen best wel verlegen. Ik kan me Sonja, Gea, Nicole Daemen, Sandy Hoven en Manuela Hermans nog goed herinneren. Van de jongens kan ik me Marcel, Roger, Michael, Taco, Tim en Humberto nog herinneren. Ik kom niet zo snel op andere namen.Het is natuurlijk al best lang geleden. De heren Daemen, Pruis en mw,. Berkers kan ik me nog goed herinneren. Tegen mr. Pruis keek ik altijd erg op. Ik vond hem best streng. Mr. Daemen vond ik altijd erg leuk, ik kwam wel vaker bij hem thuis op verjaardagsfeestjes van Nicole. Ik heb fijne herinneringen aan deze tijd.

  openbare lagere school vrie..., 1977