Ontdek PLUS

Anja Hogenbirk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anja Hogenbirk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anja Hogenbirk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zag de namen van Ellen Scholten en Emile van Pelt staan.

  Ik zag de namen van Ellen Scholten en Emile van Pelt staan. Zij waren een jaartje jonger dan ik, maar het waren buurtkinderen uit de Buisweg. Emile woonde naast me en ik heb vanaf mijn prille jeugd veel met hem gespeeld. Ik heb daar nog foto's van. Ellen woonde een paar portieken verderop op 3 hoog. Ze had een hele grote zolder, daar was ik best wel jaloers op. Verder herinner ik me Yvonne Govers, maar of die op dezelfde school heeft gezeten weet ik iet meer. En natuurlijk juf Kroeskamp, de liefste juf die ik ooit gehad heb.

  hummeloord, 1961

  Pedagogiek.

  Pedagogiek. Kandidaats gehaald en daarna 1 jaar onderwijskunde. Leuke tijd gehad. Herinner me Heleen Florusse (was vriendin), Barbara?. Herinner me ook dat vreselijke Maupuleum waar je altijd statistiektentamens moest doen.

  Universiteit van Amsterdam ..., 1980

  Heb hier maar 1 jaar gezeten.

  Heb hier maar 1 jaar gezeten. Herinner me juffrouw Hogenbirk (familie). Het gebouw staat er nog wel, maar wat is het nu?

  Jan Campertschool, 1963