Ontdek PLUS

Angelo Eikmans

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Angelo Eikmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Angelo Eikmans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1B - 2W6 - 3 Aut - 4 Aut In 1B en 2W6 meester Sneek metaalbewerken, de heer van Zuuren schilderen, de heer Vaane houtbewerken en bij ziekte Opa Bots van meubelbewerking,de heer de Jager op zaterdagochtend voor vaktekenen,de heer Harmsen voor technisch sc

  1B - 2W6 - 3 Aut - 4 Aut In 1B en 2W6 meester Sneek metaalbewerken, de heer van Zuuren schilderen, de heer Vaane houtbewerken en bij ziekte Opa Bots van meubelbewerking,de heer de Jager op zaterdagochtend voor vaktekenen,de heer Harmsen voor technisch schetsen, de heer Hoegee voor plaatwerken en voor lassen en smeden na de heer van Os de heer Palthe. Nederlands van onze KNVB scheidsrechter de heer Bacx in zijn scootmobiel, en later voor algemene vakken de jonge lerar de heer Garritsen. De heer Maandag of de heer Bos voor Engels. In 3aut en 4aut de heer Meijer een uitstekend vakman en opleider in de autotechniek.

  Technische School voor Schi..., 1957

  1e klas Broeder Gondulfes.

  1e klas Broeder Gondulfes

  St. Thomasschool, 1952

  6e klas Broeder van Rooij (de Rooie) 5e klas Meester Leerdam (Schellevis) 3e klas Meester Bots 7e klas Broeder ? (Pullekie).

  6e klas Broeder van Rooij (de Rooie) 5e klas Meester Leerdam (Schellevis) 3e klas Meester Bots 7e klas Broeder ? (Pullekie)

  Sint Aloisiusschool, 1954