Andy de Haan

Kent 92 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Veenendaal

  Bekijk het volledige profiel van Andy de Haan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 37

  Andy de Haan heeft 37 klassenfoto's en kent 92 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Juffrouw Martens, het grijze houten gebouw en de autobanden op het schoolplein waar we in speelden.

  Juffrouw Martens, het grijze houten gebouw en de autobanden op het schoolplein waar we in speelden. Ook had ik een vriendje Sjoerd aan de overzijde van de zuiderparklaan en er zat een meisje met een brilletje in de klas, genaamd Irma. We hadden toen de discussie welke kleur er boven in de Nederlandse vlag wapperde.

  2013, Andy de Haan

  Juffrouw Mosterd, Juffrouw Veldhoven.

  Juffrouw Mosterd, Juffrouw Veldhoven. Het spelen in de zandbak omringt met hekwerk. Het balletje wat bij de deur hing voor het toilet. En niet te vergeten de VIEZE lauwe schoolmelk die in de gang stond in kratjes in de 3 hoekige pakjes. Ik zag dat de kleuterschool niet meer is..........weer een stukje nostalgie weg...

  2006, Andy de Haan

  Begon in 2mc, 3mc( metaal) Pruisken was mijn klasse leraar, Stift plaatwerkleraar, De Wit Engels, van Ierschot Nederlands, Warmerdam Godsdienst.

  Begon in 2mc, 3mc( metaal) Pruisken was mijn klasse leraar, Stift plaatwerkleraar, De Wit Engels, van Ierschot Nederlands, Warmerdam Godsdienst. Klasgenoten waren Sjors Bentvelzen, Rooie van Velzen, Fred van der Drift,Bert Bentvelzen, Santi Stift,Bram Stoop, Willem Haket, Hilkhuisen. Later avond-MBO gevolgd, daarna HBO .

  2003, Andy de Haan
  ?