André van Rijn

Kent 8 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André van Rijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André van Rijn heeft 10 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen met nog 1 jongen en voor de rest allemaal meiden.

  Samen met nog 1 jongen en voor de rest allemaal meiden. Gezellig! We deden er de detailhandelsopleiding. Docent was Jan Larsen, directeur: Hoeneveld (vader van Klaas, een oude voetbalmaat van me). De school was een dependance van de Streekschool Beverwijk. avanrijn600 (apekringel) g m a i l . c o m (achter elkaar).

  Streekschool Kennemerland, 1980

  Kan me niet echt meer veel herinneren van die tijd.

  Kan me niet echt meer veel herinneren van die tijd. Had toen wel een vriend die toendertijd in de Wildtstraat woonde. Later is hij verhuisd. Martin Blom was (volgens de herinnering) zijn naam. Uiteraard dan nog Juf Peeters. avanrijn600 (apekringel) g m a i l . c o m (achter elkaar).

  De Kleuterburcht, 1967

  Leraren Veth, Andringa, Gijsberts, Kerkhof en Elderenbos (aanwijsstok).

  Leraren Veth, Andringa, Gijsberts, Kerkhof en Elderenbos (aanwijsstok). Toendertijd op velen verliefd, o.a. Hilleke Ozinga, Charlotte Honig, Ella en Ciska Verhaag...(ik hoop dat de namen goed gespeld zijn). Leuk waren de sportdagen en de musical in de zesde klas. Frank Visser: bedankt voor de andere namen, ik herinner me ze ook weer. avanrijn600 (apekringel) g m a i l . c o m (achter elkaar).

  De Branding, 1969