Andre Tabbers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Tabbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Tabbers heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na bij Wuyster gedanst te hebben.

  Na bij Wuyster gedanst te hebben. Heb ik samen met Hendrik Lieuwen diverse jaren bij de Klerk gedanst. Na aanmelding kwamen wij altijd op zaterdag en zondag daar dansen bij diverse klasses. Wij hebben daar aardig wat vrouwelijke danspartners gehad. Ik ben benieuwd of iemand foto's heeft van deze periode. Miranda,

  dansschool de klerk, 1983

  Ik heb in de groepen 3,6,9 gezeten.

  Ik heb in de groepen 3,6,9 gezeten.Ik heb nog een paar foto's van deze periode. Iemand anders ook ?Herinneringen heb ik aan Merel,wal-vriedinnetje van Merel, Ellen, Jaqueline, Arthur, Harm-jan, Eddy, zusje van Eddy, Jan, Nannet, Tineke, Peter, Arno, Zwemmen op de Slinge, winkelen op zuidplein, schaatsen tegenover de Wielewaal, Akelige tandarts,

  Robbenoord internaat voor s..., 1971

  Vrijdagmiddag soms een film of anders aan verhaal van van Keulen, Dijkstra of van de Meer en af en toe van Stortenbeker.

  Vrijdagmiddag soms een film of anders aan verhaal van van Keulen, Dijkstra of van de Meer en af en toe van Stortenbeker. De fietswerkweken naar Putten of Arnhem. Dan s'avonds een dropping. De vrijdagavond in het gymlokaal met van Keulen, Pijl en buis schieten of apekooien met alle toestellen. Met z'n allen gezamenlijk huiswerk maken. Tussen de middag voetballen met een tennisbal op het schoolplein. Dat zijn zo de leuke dingen die mij te binnen schieten als ik aan deze school denk.

  Chr. mavo Juliana, 1979