andre Rooselaar

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andre Rooselaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  andre Rooselaar heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Oranje Vrijstaat school

  ik ben Andre Rooselaar en kwam oude foto,s tegen van de klas uit 1958 en 1961, ik woonde toen in die tijd in de Ben Viljoenstraat mijn herinnering aan deze tijd was Mevr Hundt en meester Ris de Gym leraar, ook de Poort naar school en op 4 mei de Herdenking bij het school Monument staan mij nog bij, helaas weet ik geen namen meer uit deze periode. mocht er iemand zijn die zich herkent op de klasse foto,s een berichtje is altijd welkom.

  Oranje Vrijstaatschool, 1956