Bekijk het volledige profiel van Alfred Koersen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Alfred Koersen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Gewoon machtige mooi en oergez...

Gewoon machtige mooi en oergezellig altijd. Met de klas naar Praag. Om nooit te vergeten. Wat een feestvarken die Axel Westra. En Hopster die languit moest in de wc op een natte vloer... Excursies en van alles wat. Ja echt een aanrader die landbouwschool. Maar waar je voor leerde? weet ik veel.. Oja , de praktijkopleiding, MKR in oenkerk. ook volop genieten geblazen. Lekker samen biertjes drinken, anders bleven die friezen er mee zitten. Die friezen vonden het altijd leuk als afdeling Zwolle weer kwam.......... Nou , de groeten van mij aan iedereen, en als je dit leest, mail me maar, lijkt me wel leuk. Groeten van JOPPE

2006, Alfred Koersen

Was voor ons geloof ik de laat...

Was voor ons geloof ik de laatste lichting met de zgn klassen. (later groepen). Kleuterschool van 1978 tot 1980 en lagere school 1980 tot 1986. Johannes Calvijn Lyceum 1986-1989. Lage landbouwschool1989-1990. Middelbare Landbouwschool 1990-1994. Deze laatste school was supergezellig. Handenarbeid was om maar es wat te noemen m n favoriete vak. verder vond ik het allemaal wel best.

2006, Alfred Koersen

Ben door onvoldoende resultaat...

Ben door onvoldoende resultaat al vroegtijdig van deze school Havo 3 naar de landbouwschool verder gaan "studeren" . Verder waren de eerste 2 "buitenklassen"toch wel gezellig en zijn in m n herinnering gebleven.

2006, Alfred Koersen
?