Alexandra Jeffrey

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alexandra Jeffrey en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alexandra Jeffrey heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stiekem roken in het park.

  Stiekem roken in het park. Naar 't K'bobo kamp in Uelsen. Voor de hoofdingang van het hoofdgebouw zoenen met JK. Braaf als ik toch eigenlijk was werd ik regelmatig de klas uitgestuurd voor we zelfs maar in de klas zaten (met dank aan dhr. Snoek) (dit heeft mij ernstig achtervolgd want op de MTHS nog eens herhaald). Gelukkig was Reef zo tof om meestal geen strafwerk te geven anders was ik vast nu nog bezig geweest ;-). Uiteindelijk bleek in de tweede klas alles uit de hand te lopen doordat zo ongeveer 24 van de 28 leerlingen bleven zitten. Dit was voor mijn ouders het moment om mij naar een andere school te sturen.

  Kottenpark college, 1979

  Na een nogal dramatisch verlopen jaar op 't Kottenpark, verhuisd naar deze school.

  Na een nogal dramatisch verlopen jaar op 't Kottenpark, verhuisd naar deze school. Mijn beste vriendinnetje werd Erika. Wat een pret hebben we gehad bijvoorbeeld op schoolreis naar Brecklenkamp toen we een tandem hadden gehuurd met... En de jongens met de drive-in. Maar ook, ziekmelden in de kleine pauze bij dhr. vd Valk zodat je geen briefje van thuis hoefde in te leveren en dus alle vrijheid van de wereld had. Of doen wie er het eerste de klas werd uitgestuurd bij Mw. Holtkamp.

  Juliana van Stolberg Mavo, 1981