albertien klunder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van albertien klunder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  albertien klunder heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts één jaar, maar een leuke school!.

  Slechts één jaar, maar een leuke school!

  P.A. Haagsch Genootschap, 1971

  Dat punthek, brrr.

  Dat punthek, brrr... Daar is Joke de Neef nog eens met haar kin op gevallen. En zelf viel ik met bokkiespringen (steeds hoger) plat op m'n gezicht, net één dag voor de schoolfotograaf langskwam. Die foto heb ik nog steeds! Ook de foto van de 6e klas die Jilles leverde. De voornaam van Hofma is Hyke. Zelf heet(te) ik in die tijd Albertien Hof. Af en toe heb ik nog wel eens kontakt met Bauke en van Annemarie hoor ik nog jaarlijks wat. Binnenkort weer bijkletsen/winkelen met Margreet. Ik woon al ruim 25 jaar in Groningen en zou niet graag meer naar het westen terug willen, alleen zo af en toe een dagje. Verder op school wel een leuke tijd gehad.

  Openbare lagere school, 1959

  Tussen de middag naar Cosy Corner met Janny; op woensdag namen we steevast samen een portie bitterballen om het midden van de week te vieren!.

  Tussen de middag naar Cosy Corner met Janny; op woensdag namen we steevast samen een portie bitterballen om het midden van de week te vieren!

  Instituut Schoevers, 1972