Albert Lageweg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Albert Lageweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Albert Lageweg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb diverse herinneringen.

  Ik heb diverse herinneringen. Natuurlijk vooral de 6e klas. Schoolreisje naar Ameland. En jawel omdat ik nogal last van heimwee had mocht mijn moeder als oppas mee. Die week verliefd op Christine Kwekkeboom. Heb ik nog mooie foto's van. Verder herninner ik me nog de volgende klasgenootjes: Frank Smelt, Arjan Wes, Erik van Leeuwensteijn, Manfred de Kok, Erika de Weerd, Paula Mak, Hermien Gruppelaar, Erik Grotenhuis, Michael ..., Robert ...., Edwin ... en broer ......., en verder veel gezichten, maar helaas niet meer met naam

  Isaac Da Costa School, 1971

  Toen ik bestuurskunde in Enschede deed was dat nog aan de IHBO- de Maere onderdeel Bestuurskunde en waren er ruim 60 eerste jaars.

  Toen ik bestuurskunde in Enschede deed was dat nog aan de IHBO- de Maere onderdeel Bestuurskunde en waren er ruim 60 eerste jaars. Studiegenootjes van toen: Bart de Waaijer, Gerjan Wendrich, Verder veel contact met Mark Telgenkamp, Hans Siers, Marion Frijling, Bart de Vries, Erik Koller e.a.

  Hogeschool Enschede - MER/BSK, 1984

  Bestuurskunde.

  Bestuurskunde

  Universiteit Twente, 1988