Ad Bruijnzeel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ad Bruijnzeel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ad Bruijnzeel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf voorjaar 1961 op deze school gezeten.

  Vanaf voorjaar 1961 op deze school gezeten. Ik zat eerst op school in Scherpenzeel, tot wij verhuisden naar Leusden (Bavoort). In de 5e klas bij meester van Aken. En in de 6e klas ook. Zo ging dat op die kleine school. Ik heb daar een hele leuke tijd gehad. Ik zat in een kleine klas, onder andere met Jan Wallet, Bep van de Broek, Maarten de Koning. Ik heet al heel lang Ad, maar vroeger op school heette ik Adrie.

  Openbare Lagere School, 1961

  Van 1956 tot voorjaar 1961 op deze school gezeten.

  Van 1956 tot voorjaar 1961 op deze school gezeten. Een redelijk onbezorgde tijd, hoewel ik een hekel had aan de maandagochtend. Dan moest je een psalmversje opzeggen. In de klas gezeten bij juffr. van de Band, Notenboom, Meidam en de schoolmeesters Veerman en Rees. Daarna ben ik verhuisd naar Leusden. (Vroeger heette ik trouwens geen Ad, maar Adrie).

  School met de Bijbel, 1956

  De schooltijd is zonder al te veel ups en downs gepasseerd.

  De schooltijd is zonder al te veel ups en downs gepasseerd. Rond 1988 hebben we een reünie gehad in Amersfoort, die was toen georganiseerd door Connie Denik en Bertus Wunderink. Dat was leuk elkaar weer eens te spreken ja. Overigens heette ik in die tijd nog Adrie. Dat is later veranderd in Ad.

  Jacob van Campen ULO , 1962