Jouw schoolreünie

Bekijk wie er komt en meld je aan

Zelf een reünie organiseren?

Maak gebruik van ons netwerk

Je bent momenteel niet ingelogd, hierdoor kun je niet bekijken wie op de reünie aanwezig zijn. Log hier in of schrijf je in om iedereen te kunnen vinden.

Op zoek naar een reünie?

De reünie van een vroegere school spreekt tot ieders verbeelding. Je kunt het geweldig vinden of er tegenop zien, maar iedereen is nieuwsgierig naar hoe het de oud-klasgenoten is vergaan. Zouden de meeste leerlingen uit jouw oude klas wel komen? Zou het goed gaan met je schoolvriend of hartsvriendin die je uit het oog bent verloren? Zul je je favoriete leraar terugzien? Zou dat mooiste meisje van de klas nog steeds zo leuk zijn? En die pestkop nog steeds zo’n sukkel? Is het een feest der herkenning of zijn al die mensen die je kent uit je schooltijd een heel andere weg ingeslagen dan verwacht?

Hoe dan ook, het ophalen van herinneringen tijdens een reünie is bijna altijd leuk. Omdat je schooltijd een periode is waarin je wordt gevormd voor de rest van je leven, zul je de ervaringen die je daar hebt opgedaan en de vrienden die je hebt gemaakt niet snel vergeten. Kijk hoe jouw vroegere klasgenoten en vrienden ook ouder (en hopelijk wijzer) zijn geworden en verbaas je over de modegrillen die je terugziet op de klassenfoto’s.

Maandelijks worden er tientallen reünies aangekondigd op SchoolBANK en de afgelopen jaren hebben we dan ook veel verhalen over succesvolle herenigingen en gezellige avonden mogen horen.

Statistieken over scholen in Nederland

 
 
Meeste inschrijvingenPlaats
Alberdingk Thijm College (ATC) / International School Hilversum (v/h RK Lyceum)Hilversum, Noord-Holland
Erasmus Universiteit RotterdamRotterdam, Zuid-Holland
Universiteit TwenteEnschede, Overijssel
 
 
 

Nieuwste reünie foto's