Adverteren op SchoolBANK.nl

SchoolBANK.nl is de grootste reüniesite van Nederland en biedt een ontmoetingsplaats op het internet om oud-klasgenoten terug te vinden.

Alle scholen en universiteiten van Nederland zijn opgenomen op de site. SchoolBANK.nl telt meer dan 4 miljoen leden en dit aantal groeit sterk met ongeveer 15.000 aanmeldingen per week. De populairste onderdelen van de site zijn het zoeken naar oud-klasgenoten en het bekijken van klassen- en andere foto's, waarvan er zich nu meer dan 750.000 in het archief bevinden.

SchoolBANK heeft een uniek bereik van 2.422.000 en genereert zo’n 74.084.000 pageviews per maand. SchoolBANK.nl vertegenwoordigt met haar grote bereik de gehele internetpopulatie, hoofdzakelijk tussen de 25 en 55 jaar oud en hoger opgeleid. Deze bezoekers zijn vooral te vinden in welstandsklassen B1 (34,8%), B2 (23,6%) en C (27,4%).


Getarget adverteren
Omdat men ingelogd gebruik maakt van de website biedt SchoolBANK.nl adverteerders de unieke mogelijkheid om zuiver te targeten op de criteria geslacht, leeftijd en postcode.

Daarnaast is het mogelijk om te adverteren in de 'SchoolKRANT', de nieuwsbrief van SchoolBANK.nl, waarvan er ca. 1.600.000 per week worden verzonden. Leden krijgen maximaal één maal per week een nieuwsbrief op het moment dat één of meerdere klasgenoten zich hebben ingeschreven. De SchoolKRANT kent twee edities: één voor mensen die hun schooltijd hadden in de jaren '60 en '70 en één voor mensen die in de jaren '80 en '90 op school zaten. De SchoolKRANT kan op leeftijd en geslacht worden getarget.

De SchoolKRANT bestaat uit artikelen over TV, film, muziek, mode, trends en nieuws uit de tijd die voor de ontvanger van toepassing is.

Voorbeeld van hoe de SchoolKRANT eruit kan zien.

Contact
Wil je meer informatie of wil je adverteren op SchoolBANK.nl? Kijk voor de tarieven op onze adverteerderssite en neem contact met ons op via sales@ilsemedia.nl.

Pageviews en uniek bereik zijn per maand
Bereik: Bron STIR, juni 2007
Sociale klasse: A=hoog, D=laag