De moeder van Richard

Toen ik een jaar of tien was, was Richard van de overkant mijn beste vriendje. Als ik ook maar even tijd had, belde ik bij hem aan om te vragen of hij zin had om met me te spelen. Buiten spelen vond ik niet veel aan, het allerliefste speelde ik binnen bij Richard thuis. Wat we precies deden, maakte me vrij weinig uit. Met lego spelen, videobanden kijken met de avonturen van Bassie en Adriaan, casettebandjes van Bert en Ernie luisteren, het was mij om het even. De voornaamste reden dat ik bij Bennie thuiskwam, waren mijn bezoekjes aan zijn badkamer.

Elke keer als ik daar naar de wc ging, hoopte ik dat zijn moeder net de was had opgehangen. De moeder van Richard, ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds haar naam niet, was een mooie spannende vrouw met lang blond haar. Ik begon toen net een gezonde interesse voor meisjes te ontwikkelen en door de verschijning van de moeder van Richard werd dat alleen maar meer aangewakkerd.

Als de was in de badkamer te drogen hing, gingen mijn ogen er meteen onderzoekend doorheen. Als ik geluk had, hing er tussen de sokken, lakens en handdoeken een bh van de moeder van Richard. Ik vond het een magisch kledingstuk en mijn fantasie sloeg direct op hol bij het zien ervan.

Achteraf vraag ik me af of ze niet vonden dat ik vaak naar de wc ging en zich niet afvroegen of er misschien iets mis met mij was. Op goede dagen ging ik soms wel vier keer per dag naar de badkamer om mijn ogen uit te kijken. Dit ging heel lang goed, tot ik op een gegeven moment vergeten was om de badkamerdeur achter me op slot te doen. Ik schrok me werkelijk dood toen ik de was aan het bewonderen was en achter me de stem hoorde van de vader van Richard. ‘Zit er iets voor je bij?’. Ik weet nog hoe ik rood aanliep en iets stamelde als ‘Nee eh nee, ik keek alleen even of ehhh’. Het was meteen de laatste keer dat ik bij Richard thuis ben geweest.....

Dit verhaal is ingestuurd op 3 janauri 2012 door Pieter.
 
 

<< Terug naar de vorige pagina